HOME GYM

Hemmagymet blir mer och mer populärt. Också för funktionell träning. Allt fler vill ha ett alternativ till träningsanläggningen i hemmet, i ett rum, ett garage eller utomhus. Men ofta saknas tydliga idéer om hur du bäst ska organisera ditt hemmagym. Vilken utrustning behöver jag? Hur ska jag få plats? Vad kostar det? Om jag tränar med en kompis, måste jag då fördubbla utrustningen, eller finns det någon annan lösning? Vi på Hatlex är fast beslutna att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt hemmagym. Vi erbjuder den bästa utrustningen i kombination med en unik träningsfilosofi. Utbildningsprogram, samråd om utformningen och val av utrustning, är bara några exempel på vår service.

 

UPPTÄCK VÅRA LÖSNINGAR
VÅRA LÖSNINGAR
UTRUSTNING FÖR DITT HEMMAGYM
SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR
ENGAGERAD SERVICE

 

VÅRA LÖSNINGAR
Oavsett om du är vältränad eller nybörjare så erbjuder Hatlex flera lösningar för dina behov och träningsmål:
 
BEGRÄNSAT UTRYMME
För dig som har begränsat utrymme eller en mindre budget, kan vi hjälpa till att välja rätt utrustning för din träning hemma. En viktväst och ett hopprep kan exempelvis vara perfekt för den lilla ytan.
 
HÖRN
Om du har ett begränsat utrymme i form av ett hörn i ditt hem eller ditt garage, kan vi enkelt utforma ett gym på mindre än 2 kvadratmeter med allt du behöver. Ett par ringar, bollar och kettlebells och en bar för chins, kan fungera riktigt bra i ett mindre utrymme.
 
RUM
Om du har ett helt rum att disponera för träning, som är 10, 20 eller 50 kvadratmeter, kan vi skapa ett riktig funktionellt hemmagym för dig, dina vänner och din familj. Tack vare våra duktiga inredare kan vi ge dig en skräddarsydd lösning med rätt utrustning för att få bäst möjliga effektivitet i träningen.
 
UTRUSTNING FÖR DITT HEMMAGYM
Vi var först inom vår bransch att verkligen tala om funktionell träning, på riktigt. Vårt varumärke, våra utbildningar och vår passion ligger till grund för all produktutveckling. Hatlex drivs av våra kunder och deras starka passion för funktionell träning. Vårt mål är att sälja dig en kvalitetsprodukt som främst används av oss i Hatlex, det om något är det bästa testet. Våra produkter är unika och i många fall kommer vårt erbjudande att vara det första någonsin på den europeiska marknaden.

Du kan välja från vårt breda utbud av produkter:

SKRÄDDARSYDD UTFORMNING
Om du har ett rum, ett garage, ett hörn, en veranda, en trädgård på 5-50 kvadratmeter, så har vi möjlighet att skapa ett fullt fungerande hemmagym för nya träningsformer. Med rätt utrustning, planlösning och design skapar vi ett innovativt hemmagym med den perfekta miljön för din träning. Vi tar de senaste trenderna från de bästa klubbarna i världen till ditt hem. Vi är övertygade om att detta kommer att skapa ytterligare motivation för din träning.
 
ENGAGERAD SERVICE
Vi erbjuder en unik produkt! Vi finns alltid tillgänliga för dina behov. Försäljning: När du ska köpa utrustning. Support: För alla dina frågor efter inköp av utrustning. Logistik: Hjälp att spåra din beställning online och övervaka din försändelse. Teknisk rådgivning: För utformningen av ditt hemmagym ur teknisk synvinkel och val av utrustning. Väldigt ofta är det en idrottsman med mycket erfarenhet du möter när du köper produkter av Hatlex.